„A baloldalon minden nap a kamuzásról szól”

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Miközben az ország minden erejével védekezik a koronavírus-járvány ellen, a baloldalon minden egyes nap csak a kamuzásról szól – közölte Nacsa Lőrinc, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke videonyilatkozatában hangsúlyozta, lassan fél éve, hogy „Korózs Lajos lebukott a gyalázatos kamuvideójával”, a szocialista politikus odáig ment, hogy „egy álmentős kóros hazudozóval forgatott videót, hogy lejárassa a mentőket és a védekezésben részt vevőket”.

A kamuvideót aztán az egész baloldal kórusban hirdette és annak ellenére, hogy lebuktak vele, Korózs Lajos azóta sem kért bocsánatot, ráadásul az egész baloldal azóta is falaz neki” – tette hozzá.

Nacsa Lőrinc elmondta, Korózs Lajost többszöri kérésük ellenére az Országgyűlés népjóléti bizottságának éléről sem hívták vissza, pedig egyértelmű, hogy teljesen méltatlanná vált a tisztségre.

Kiemelte, miközben egész Európában egyre kritikusabb a koronavírusjárvány-helyzet, a „magyar baloldal továbbra sem segít, inkább a kamuzást és Korózst választotta”.

Azzal, hogy falaznak a kamuvideós Korózs Lajosnak, beismerik, hogy valójában őket nem a járvány érdekli, hanem a hatalom és ezért mindenre képesek: kamuvideókat és álhíreket gyártanak, egyfolytában kamuznak, nem támogatják a védelmi intézkedéseket, nem szavazták meg a védekezéshez szükséges forrásokat és lejárató kampányt folytatnak Magyarország ellen” – fejtette ki.

A „baloldal a járvány kezdete óta mást sem csinál, csak hazudozik és próbál hangulatot kelteni: az egyik a kórházakról hazudik, a másik a vakcináról, a harmadik a mentőket, a negyedik a rendőröket támadja, az ötödik pedig kamuzik a tesztekről” – fogalmazott a kereszténydemokrata politikus.

(MTI)

Videó!
Előző sztori

Ingyenes lesz az internet a digitális oktatásban részt vevők számára

Következő sztori

Bezártak két óvodát Vásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek