Újabb fertőzöttek a MOL-Pick Szegednél, karanténba vonult a csapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A klub közleménye szerint a Meskov Breszt elleni mérkőzés után három játékos pozitív koronavírus-tesztet produkált, így a találkozón résztvevő valamennyi játékos és stábtag karanténba vonult.

A kommünikében megemlítik, hogy a folyamatos tesztelésről, illetve az elkülönítésről a klub továbbra is folyamatosan intézkedik. A protokollnak megfelelően értesítették az MKSZ-t és az EHF-et, illetve a Meshkov Breszt, valamint a Flensburg csapatát értesítettük, emellett folyamatosan kapcsolatban vannak az ÁNTSZ-szel, valamint a rendőrséggel.

Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük

– fogalmaz a közlemény.

A történtek következtében a klub felfüggesztette a csütörtöki, Flensburg elleni mérkőzésre szóló jegyek értékesítését. Az eddig eladott tiketteket a mérkőzés napjától a 10 és 16 óra között a Pick Kézilabda Zrt irodájában (6720. Szeged, Deák Ferenc utca 28-30.) visszatérítik.

A közleményben arra kérik a szurkolókat, hogy a vásárolt jegyeket mindenképpen vigyék magukkal, illetve amennyiben még rendelkezésre áll, úgy a kapott nyugtát is.

Előző sztori

Rendkívül intenzíven terjed a járvány

Következő sztori

Kórházlelkészek találkoztak Szegeden