/

Szegedi família győzött a megyei közlekedési vetélkedőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az országos Közlekedik a család elnevezésű verseny Csongrád-Csanád megyei fordulóját a szegedi Kocsis család nyerte - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága egy szegedi bevásárlóközpont parkolójában rendezte meg.

A versenyen induló 18 családnak először egy KRESZ-tesztet kellett megoldania, majd egy elsősegély-előadáson vehettek részt. Ezt követően gyakorlati vetélkedő vette kezdetét, ami két részből tevődött össze. A felnőttek személyautóval vezetéstechnikai pályát, a legfiatalabbak kerékpáros akadálypályát teljesítettek.

A selejtezőt a szegedi Kocsis család nyerte, így ők képviselik megyénket az országos döntőn, amelynek fődíja egy ŠKODA Scala típusú személygépkocsi. A versenyt Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Hajdú-Bihar megye közösen rendezi meg október 17-18-án. A második helyet a zákányszéki Deme család, a harmadikat a ruzsai Csókási család szerezte meg.

Előző sztori

A szünet után fordított a Vasas

Következő sztori

Háromszor intézkedtek eddig az iskolaőrök Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek