Krimi

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen

2020. október 20., kedd
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki aNew York-i bíróságCicciolina ellen - írja a Ripost alapján a Bors. A cikk szerint a bíróság újranyitotta egy 1992-es emberrablási ügy aktáit: az eredetileg Staller Ilona néven született pornódíva ebben az évben vitte el aJeff Koonsszal közös gyermekét, Ludwigot a férfi New York-i otthonából, a gyerekkel pedig először Magyarországra, majd Olaszországba szökött.

Cicciolina a Ripostnak megerősítette a hírt.

Az a szerencse, hogy Olaszországra ez természetesen nem vonatkozik,csak akkor kerülnék bajba, ha Amerikába utaznék– mondta az egykori pornósztár a lapnak.

Az ügyvédje szerint azonban sajnos bennevan a pakliban, hogy Ilonát letartóztatják.Luca Di Carlo ugyanakkor azt is hozzátette, hogy mindent el fog követni, hogy ismét visszavonják a nemzetközi elfogatóparancsot.

(Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.