/

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen egy 1992-es emberrablási ügy miatt. Az ügyvédje szerint benne van a pakliban, hogy letartóztatják az egykori pornódívát.

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a New York-i bíróság Cicciolina ellen – írja a Ripost alapján a Bors. A cikk szerint a bíróság újranyitotta egy 1992-es emberrablási ügy aktáit: az eredetileg Staller Ilona néven született pornódíva ebben az évben vitte el a Jeff Koonsszal közös gyermekét, Ludwigot a férfi New York-i otthonából, a gyerekkel pedig először Magyarországra, majd Olaszországba szökött. 

Cicciolina a Ripostnak megerősítette a hírt.

Az a szerencse, hogy Olaszországra ez természetesen nem vonatkozik, csak akkor kerülnék bajba, ha Amerikába utaznék  – mondta az egykori pornósztár a lapnak.

Az ügyvédje szerint azonban sajnos benne van a pakliban, hogy Ilonát letartóztatják. Luca Di Carlo ugyanakkor azt is hozzátette, hogy mindent el fog követni, hogy ismét visszavonják a nemzetközi elfogatóparancsot.

(Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina)

Előző sztori

Jótékonysági focimeccsekre hivatkozva 900 milliót kicsaló szélhámosokat ítéltek el Szegeden

Következő sztori

Meg akarta ölni a barátját, két évre ítélték Szegeden