/

Melegezett egyet, majd „hátsó fertályból eltávolított játékszerről” értekezett Márki-Zay Péter

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ATV is besokallt, és vállalhatatlannak minősítette a politikus kijelentését, aki nem volt rest riposztolni egyet erre is. De lehet, hogy ezzel már kissé túltolta a témát. 

Eredetileg a 444 készített egy videót a vasárnap tartott borsodi időközi választáson, amelyen látszik, ahogy Márki-Zay Péter néhány érdekes kijelentésre ragadtatja magát. A videó végén a egyebek mellett azt állítja

„a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs”.

A megjegyzést az atv.hu is kiszúrta – vette észre az Index, és minősítette vállalhatatlannak tegnap.

Hódmezővásárhely polgármestere ma reggel Facebook-posztban reagált erre, amelyben tovább fűzte a meleg fonalat egyebek mellett ezzel a mondattal:

„..HANGOSAN BUZIZÓ KERESZTÉNYDEMOKRATA POLITIKUS hátsó fertályából egy alkalommal éppen egy általa személyesen ismert sebésznek kellett egy játékszert eltávolítania…”

Márki-Zay szerint a videóban pusztán egy értéksemleges tényt közölt, és egy olyan Magyarországot szeretne, ahol fideszes politikusok is félelem nélkül felvállalhatják homoszexualitásukat. 

A teljes posztja itt olvasható:

MI A VÁLLALHATATLAN? KIMONDANI A NYILVÁNVALÓT, VAGY HOMOSZEXUÁLIS KDNP-SKÉNT BUZIZNI ÉS GYŰLÖLETET SZÍTANI?Az ATV…

Közzétette: Márki-Zay Péter – 2020. október 12., hétfő
Előző sztori

Árokba csúszott egy autó Szegváron

Videó!
Következő sztori

Videó: így kapott ki Dabason az SZVSE

Legutóbbi hasonló cikkek