Internetes csaló vert át egy balástyai vásárlót

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kisteleki nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a budapesti férfival szemben, aki videokártya helyett értéktelen tárgyakat küldött egy balástyai vásárlónak - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a vevő május 10-én az interneten állapodott meg a gyanúsítottal a műszaki cikk megvételéről. A feljelentő az egyezségnek megfelelően három nappal később megkapta a csomagot, azonban amikor kibontotta, csak értéktelen tárgyakat talált a dobozban. A sértett azonnal értesítette a rendőrséget. A nyomozók haladéktalanul intézkedtek a kézbesítőnek átadott készpénz lefoglalására, majd a 23 éves feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kisebb kárt okozó csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Előző sztori

44 migránst fogtak egy nap alatt megyénkben

Következő sztori

67 további fertőzöttet szűrtek ki Csongrád-Csanádban