Hét hónap után játszik ismét hazai pályán a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Naturtex-SZTE-Szedeák jászberényi győzelmét követően hazai pályán fogadja a Sopron csapatát szerdán 18 órakor az Újszegedi Sportcsarnokban.

Több mint hét hónap telt el azóta, hogy utoljára élvonalbeli kosárlabda-mérkőzést rendeztek Szegeden. A Szedeák legutóbb március 11-én játszott hazai környezetben, akkor a Zalaegerszeget sikerült két vállra fektetni.  

– Nagyon várjuk már, hogy hazai pályán is bemutatkozhassunk. A Sopron mindig nehéz ellenfél, de reméljük, hogy a szurkolóink segítségével ezt a meccset is be tudjuk húzni – mondta a mérkőzést megelőzően Kerpel-Fronius Gáspár a klub Facebook-oldalán.

Kerpel-Fronius Gáspár a Sopron elleni meccs előtt

Kerpel-Fronius Gáspárt kérdeztük a Sopron elleni meccs előtt.

Közzétette: Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat – 2020. október 13., kedd

A soron következő rivális eddig két mérkőzést játszott a bajnokságban: a hűség városának csapata a Szedeákhoz hasonlóan legyőzte a Jászberényt, Oroszlányban pedig hosszabbítást követően maradt alul. A szegediek számára plusz motivációt jelenthet, hogy 2017 óta nem kezdték két győzelemmel a bajnokságot: akkor a Debrecent idegenben, a Zalaegerszeget pedig hazai környezetben tudták legyőzni.

A szurkolók a jegyeiket az Újszegedi Sportcsarnok Temesvári körút felőli, oldalsó bejáratánál vásárolhatják meg, a főbejáratot csak a játékosok és a stábtagok használhatják. A beléptetésnél kötelező testhőmérséklet-mérést végeznek, 37,5 foknál magasabb testhővel nem lehet bemenni a mérkőzésre. A meccs során mindenki számára kötelező a maszk viselése, a csapat vezetése arra kéri a szurkolókat, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

Előző sztori

Több mint tíz liter vért adtak a szegedi tűzoltók

Következő sztori

Remek videó született a mentősöktől az újraélesztés fontosságáról

Legutóbbi hasonló cikkek