Gazdaság

Folyamatosak a fejlesztések Csanádalbertiben

Folyamatosak a fejlesztések Csanádalbertiben

2020. október 15., csütörtök
Folyamatosak a fejlesztések Csanádalbertiben

Csjernyik Zoltán polgármester elmondása szerint az óvoda és az iskola korszerűsítése szinte elkészült, kisebb munkák vannak még hátra.

Szavaiból kiderült, hogy az új bölcsőde már épül, a kivitelező tartani tudja az év végi határidőt. A szolgálati lakás teljes körű korszerűsítése is elindult, itt a jövő év közepére tervezett határidő előtt be is fejezik.

A polgármester kiemelte: korábban sikerült rendbe tenni a rendelőt, a községházát, az idősek otthonát, vagyis elmondható, hogy hamarosan a település valamennyi közintézménye új köntöst kap.

Idén eddig összesen 120 millió forintnyi támogatást nyert a település. Az óvoda, az iskola és a szolgálati lakás megújítása, valamint az új bölcsőde építése száz százalékban támogatásból valósul meg. Fejlesztik a belterületi úthálózatot is, ennek a teljes költsége 17,5 millió forint, amelyhez mindössze 15 százalékos önerőt kellett biztosítania az önkormányzatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.