Sport

Élcsapattól rabolt pontot az SZVSE

Élcsapattól rabolt pontot az SZVSE

2020. október 26., hétfő
Élcsapattól rabolt pontot az SZVSE

Országos egyes - gondolhatták sokan a Kecskemét–SZVSE mérkőzést megelőzően, ugyanis a második helyezett fogadta az alulról második újoncot. Ennek ellenére a szegediek rendkívül fegyelmezett és szervezett játékkal rukkoltak elő, amelynek köszönhetően gól nélküli döntetlennel zárult az első játékrész.

A fordulást követően pedig még a vezetést is megszerezték a vasutasok, miután egy villámgyors kontratámadás végén Busa lőtt a léc alá. Sokáig úgy tűnt, hogy három ponttal távozik a Széktói stadionból az újonc, de a 91. percben büntetőhöz jutott a házigazda, Károly pedig gólra váltotta lehetőséget. Az egyenlítés után kis híján fordított a Kecskemét, de Puskás fejesét Leindler bravúrral hárította, így 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó.

A vasutasok nyolc ponttal továbbra is a tabella utolsó előtti helyén állnak. Kelemen Balázs csapata vasárnap a tizenhatodik helyen álló Rákosmente otthonában vív hatpontos rangadót.

NB III. Közép-csoport, 15. forduló
Kecskeméti TE–Szegedi VSE 1–1 (0-0)
Kecskemét, Széktói Stadion. Vezette: Szommer Attila (Kurinka, Kasza).
Kecskeméti TE: Lékai – Grünvald, Kis B. (Szalai G., a szünetben), Károly, Gábor Lukács (Pantelisz, 53.), Ludasi (Puskás Z., 73.), Puskás G., Jakab, Szalai, Asztalos, Gál. Vezetőedző: Gombos Zsolt.
Szegedi VSE: Leindler – Kormányos, Pócs D., Csamangó, Pócs T., Hatvani (Kelemen V., a szünetben), Busa (Tóth I., 87.), Dóra, Papp Á. (Ondrejó, a szünetben), Zana, Zsoldos. Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Gól: Károly (91., 11-esből), ill. Busa (61.).

Kiemelt kép: Kecskeméti TE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.