Sport

Egyre nagyobb bajban az SZVSE

Egyre nagyobb bajban az SZVSE

2020. október 19., hétfő
Egyre nagyobb bajban az SZVSE

Nincs túl jó formában az SZVSE, hiszen a három héttel ezelőtti majosi pontszerzést követően előbb a Monor (1-4), majd az FC Dabas (1-5) ellen szenvedtek nagyarányú vereséget az újonc szegediek. Vasárnap a középmezőnyt erősítő Dunaújvárost látták vendégül és ezúttal sem sikerült megtörni a rossz szériát.

Az első játékrész kiegyenlített mezőnyjátékot hozott, gólt nem. A fordulást követően viszont beindult a vendége gólhengere és tizenhat perc lefogása alatt háromszor vették be a szegedi kaput: Dorogi kétszer Markovics egyszer talált a hálóba. Bő negyedórával a vége előtt Szepessy állította be a 4-0-s végeredményt.

Az SZVSE hét ponttal továbbra is a tabella utolsó előtti helyén szerénykedik. Kelemen Balázs együttese a következő fordulóban a második helyezett Kecskemét vendége lesz.

NB III. Közép csoport, 14. forduló
Szegedi VSE–Dunaújváros PASE 0–4 (0–0)

Mórahalom, 50 néző. Vezette: Kiss Anikó Tünde (Pogonyi, Juhász).
Szegedi VSE: Leindler – Kormányos, Pócs D. (Fülöp, 70.), Csamangó, Pócs T., Ondrejó (Csanádi, 70.), Busa, Dóra, Papp (Kelemen V., 70.), Zana (Bakó, 80.), Zsoldos. Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Dunaújváros: Pokorni – Barta, Markovics, Báló, Novák Zs. (Novák L., 88.), Dorogi (Halász, 77.), Vadász, Szepessy, Kesztyűs (Ámán, 70.), Hompót, Barna (Héjjas, 77.). Vezetőedző: Jakab Elek.
Gól: Dorogi (49., 65.), Markovics (64.), Szepessy (74.).
Sárga lap: Papp Á. (25.), Csamangó (57.), ill. Barta (28.), Báló (74.).

A bajnokság állása:

Kiemelt képünk archív.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.