Drámai végjátékban ikszelt a szegedi pólócsapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Öt másodperccel a vége előtt még vezetett, végül 9-9-es döntetlent ért el a Szegedi VE Debrecenben a vízilabda OB I. 8. fordulójában.

– Teljesen megérdemelt volt a Debrecen pontszerzése. Sajnos a rengeteg jó megoldásunk mellett sokat hibáztunk, így igazságos eredmény született – értékelt lapunknak Szabó Zoltán, a szegediek vezetőedzője. Hozzátette, összességében a csapat teljesítménye azért volt közepes, mert a könnyű helyzetekben bosszantó technikai hibákat vétettek, miközben taktikailag fegyelmezetten, jól játszottak.

Szabó Zoltán kitért arra is, hogy csapata rendkívül hektikus teljesítményt nyújt.  – A két könnyebbnek ítélt ellenfelekkel szemben, a KSI és a Debrecen elleni mérkőzésen nyögvenyelősen játszottunk, viszont amikor esélytelenebbek voltunk a Vasas és a Ferencváros ellen, akkor felszabadultabb játékkal rukkolt elő a csapat. Egy összeszokóban lévő együttesnél ez nem meglepő – vonta le a konklúziót a tréner.

A szegediek legközelebb október 17-én, Szolnokon ugranak vízbe, a vezetőedző reméli, hogy a szebbik arcát mutatja majd az együttes.

E.ON férfi vízilabda OB I., 8. forduló
Debrecen–Szegedi VE 9–9 (1–3, 2–0, 4–3, 2–3)

Debrecen. Vezette: Homonnai, Füzesi.
Debrecen: Kósik – Smitula, Stefanidesz 1, Süveges 2, Macsi P. 4, Zsilák 1, Macsi M. Csere: Oltean, Krasznai, Nagy N. 1, Pethe, Takács, Bodoróczki. Vezetőedző: Miroslav Bajin.
Szegedi VE: Molnár – Sánta 1, Kürti 3, Kiss Cs. 1, Palotás, Horváth Zs. 1, Boros 1. Csere: Somlai 1, Baj 1, Mekkel, Tóth Gy., Farkas. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Gól – emberelőnyből: 10/1, ill. 14/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Krasznai, Süveges, ill. Horváth Zs.

Kiemelt képünk archív

Előző sztori

Árokba csúszott egy autó Makón

KÉPGALÉRIA!
Következő sztori

Orwell klasszikusát láthatjuk a Szegedi Nemzeti Színházban

Legutóbbi hasonló cikkek