Sport

Drámai végjátékban ikszelt a szegedi pólócsapat

Drámai végjátékban ikszelt a szegedi pólócsapat

2020. október 8., csütörtök
Drámai végjátékban ikszelt a szegedi pólócsapat

– Teljesen megérdemelt volt a Debrecen pontszerzése. Sajnos a rengeteg jó megoldásunk mellett sokat hibáztunk, így igazságos eredmény született – értékelt lapunknak Szabó Zoltán, a szegediek vezetőedzője. Hozzátette, összességében a csapat teljesítménye azért volt közepes, mert a könnyű helyzetekben bosszantó technikai hibákat vétettek, miközben taktikailag fegyelmezetten, jól játszottak.

Szabó Zoltán kitért arra is, hogy csapata rendkívül hektikus teljesítményt nyújt. – A két könnyebbnek ítélt ellenfelekkel szemben, a KSI és a Debrecen elleni mérkőzésen nyögvenyelősen játszottunk, viszont amikor esélytelenebbek voltunk a Vasas és a Ferencváros ellen, akkor felszabadultabb játékkal rukkolt elő a csapat. Egy összeszokóban lévő együttesnél ez nem meglepő – vonta le a konklúziót a tréner.

A szegediek legközelebb október 17-én, Szolnokon ugranak vízbe, a vezetőedző reméli, hogy a szebbik arcát mutatja majd az együttes.

E.ON férfi vízilabda OB I., 8. forduló
Debrecen–Szegedi VE 9–9 (1–3, 2–0, 4–3, 2–3)

Debrecen. Vezette: Homonnai, Füzesi.
Debrecen: Kósik – Smitula, Stefanidesz 1, Süveges 2, Macsi P. 4, Zsilák 1, Macsi M. Csere: Oltean, Krasznai, Nagy N. 1, Pethe, Takács, Bodoróczki. Vezetőedző: Miroslav Bajin.
Szegedi VE: Molnár – Sánta 1, Kürti 3, Kiss Cs. 1, Palotás, Horváth Zs. 1, Boros 1. Csere: Somlai 1, Baj 1, Mekkel, Tóth Gy., Farkas. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Gól – emberelőnyből: 10/1, ill. 14/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Krasznai, Süveges, ill. Horváth Zs.

Kiemelt képünk archív

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.