Sport

Csak koncentrált játékkal van esélye jó meccsre Szedeáknak

Csak koncentrált játékkal van esélye jó meccsre Szedeáknak

2020. október 17., szombat
Csak koncentrált játékkal van esélye jó meccsre Szedeáknak

A hétközi Sopron ellen meggyőző fölénnyel megnyert (102-81) bajnoki után nem sokat pihenhettek a Naturtex-SZTE-Szedeák kosarasai, ráadásul mivel az ország másik felében, Szombathelyen, a Falco KC ellen lépnek pályára, már pénteken útra keltek Vas megyébe. A koronavírus-járvány miatt már a szegedieknek is borult a programja (az ötödik fordulóban a harmadik meccsüket játszák majd), de a Falco életét is megekeserítette a vírus. A vasiak a Szedeák ellen előszőr (!) lépnek pályára az új szezonban.

- Szombathelyen mindig nagyon nehéz nyerni, és természetesen ezen a mérkőzésen sem mi vagyunk az esélyesek. A Falcónak ebben a szezonban is nagyon erős a kerete, minőségi légiósokkal és magyar válogatott játékosokkal. A mi szempontunkból a kulcs, hogy a lehető legkevesebb eladott labdával játsszunk és jól dobjunk távolról. Amennyiben ez sikerül, jó meccset játszhatunk velük - mondta Simándi Árpád, a Naturtex-SZTE-Szedeák másodedzője.

A Falco KC-Naturtex-SZTE-Szedeák mérkőzés 18 órakor kezdődik Szombathelyen, a meccset a MindiGO tv online élőben közvetíteti, ha ide kattintva találja a közvetítés linkjét.

(borítókép: https://www.facebook.com/naturtexszteszedeak)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.