Csak koncentrált játékkal van esélye jó meccsre Szedeáknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A bombaerős Falco ellen lépnek pályára a kosarasok.

A hétközi Sopron ellen meggyőző fölénnyel megnyert (102-81) bajnoki után nem sokat pihenhettek a Naturtex-SZTE-Szedeák kosarasai, ráadásul mivel az ország másik felében, Szombathelyen, a Falco KC ellen lépnek pályára, már pénteken útra keltek Vas megyébe. A koronavírus-járvány miatt már a szegedieknek is borult a programja (az ötödik fordulóban a harmadik meccsüket játszák majd), de a Falco életét is megekeserítette a vírus. A vasiak a Szedeák ellen előszőr (!) lépnek pályára az új szezonban.

– Szombathelyen mindig nagyon nehéz nyerni, és természetesen ezen a mérkőzésen sem mi vagyunk az esélyesek. A Falcónak ebben a szezonban is nagyon erős a kerete, minőségi légiósokkal és magyar válogatott játékosokkal. A mi szempontunkból a kulcs, hogy a lehető legkevesebb eladott labdával játsszunk és jól dobjunk távolról. Amennyiben ez sikerül, jó meccset játszhatunk velük – mondta Simándi Árpád, a Naturtex-SZTE-Szedeák másodedzője.

A Falco KC-Naturtex-SZTE-Szedeák mérkőzés 18 órakor kezdődik Szombathelyen, a meccset a MindiGO tv online élőben közvetíteti, ha ide kattintva találja a közvetítés linkjét.

(borítókép: https://www.facebook.com/naturtexszteszedeak)

Előző sztori

A jövő bajnokait keresi a Pick Kézilabda Akadémia

Következő sztori

Orbán: az egyházi intézményeknek adott állami pénz a legjobb helyre kerül