Közélet

Várják az adományokat a Centerkébe

Várják az adományokat a Centerkébe

2020. szeptember 9., szerda
Várják az adományokat a Centerkébe

Egyre hidegebbek a napok, sokan alacsony jövedelem mellett, alultápláltan – nélkülözve kénytelenek élni. Egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet a az őszi időszakban. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke várja a támogatottak mellett a segítő felajánlókat is. Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, idős - egyedülállót, rászorulót segítő támogató pont a lakossággal közösen segíti a nélkülözőket.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat. Még jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) várnak a Centerke Adományozó Központba.

Awww.centerke.huoldalon a jótékonysági központ nyitvatartási ideje megtalálható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.