Várják a kiállítókat az SZTE karriernapjára

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elindult a jelentkezési időszak az SZTE Karriernapra, amelyre a Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája ismét várja kiállító partnereit. A regionális vállalkozások, országos cégek, munkaerő-közvetítők és tanácsadók szeptember 21-ig jelentkezhetnek a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumára.

Az október 20-i karriernapon részt vevő cégek megismerkedhetnek a szegedi egyetem hallgatóival, friss diplomásaival, informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról, nyitott pozícióikról.

Az SZTE Karrier Iroda idén ősszel is ingyenes részvételi lehetőséget biztosít három helyi vállalkozásnak, akiket tevékenységük és az általuk kínált karrierlehetőségek érdemessé tesznek a rendezvényen való megjelenésre. A támogatás célja, hogy a szegedi hallgatók számára olyan érdekes és új vállalkozásokat mutassanak be, melyek motiválhatják és segíthetik őket szakmai tapasztalataik bővítésében. A felhívásra olyan regionális székhellyel rendelkező vállalkozások pályázhatnak, amelyek legalább egy fő SZTE-n végzett munkatársat alkalmaznak és a foglalkoztatottak száma nem haladja meg a 30 főt.

További információ kérhető Juhász István rendezvényszervezőtől a +36-30-238-40-17-es számon vagy a karriernap@uniservszte.hu e-mail-címen.

(Forrás: SZTE)

Előző sztori

Félszáz migráns kaptak el egyetlen nap alatt Csongrádban

Következő sztori

Magyarországnak működnie kell – mondja Kocsis Máté