Szolnokon kezdené a felzárkózást a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Germán Tamás bizakodva várja a Tisza-parti rangadót.

A válogatott szünet után vasárnap folytatódnak a labdarúgó NB II. küzdelmei. A Szeged-Csanád GA labdarúgói az utolsó meccsükön nyerni tudtak a Siófok ellen hazai pályán (2-1), megszakítva ezzel hatmeccses nyeretlenségi sorozatukat. A rövid leállás lehetőséget adott arra, hogy alaposan elemezzék, min kell javítani és változtatni a sikeres folytatáshoz.

– Természetesen mi sem így képzeltük a kezdést, folyamatosan boncolgattuk a kérdést, és arra jutottunk, hogy nüansznyi dolgokon múlt a legtöbb pontvesztésünk – mondta lapunk kérdésre Germán Tamás. A szegediek csapatkapitánya szerint minden meccsen megvoltak a helyzetek, küzdöttek az utolsó pillanatig, de többször a szerencsével is hadilábon álltak – utalt ezzel a kapufáról kifelé pattanó rengeteg lövésre.

Germán Tamás szerint a Siófok elleni győzelemre szükségük volt, mint egy falat kenyérre. – A gól után valami plusz energiát éreztem a csapaton és azt láttam, hogy mindenki kettőzött erővel küzd és ez eredményre vezetett. Jobb lett a hangulatunk, nehezen éltük meg a szezonkezdést, éreztük, hogy a szurkolók is várták már, ez érezhető volt az öltöző hangulatán is – fejtette ki a középpályás.

A győzelem viszont ezen is sokat segített, az utóbbi két hétben edzettek és rendezték a sorokat, így bizakodva várják a vasárnapi, Szolnok elleni meccset. – Egy Tisza-parti rangadón nem is lehet más célunk, mint a győzelem. Látjuk a tabellát, hogy ők hogy indultak, mi hogy indultunk, de el kell kezdeni gyűjteni a pontokat, ha fel akarunk zárkózni a középmezőnybe. Márpedig nekünk ez a célunk – jelentette ki határozottan Germán Tamás.

Előző sztori

Már csaknem 110 ezer nyelvvizsgamentes diplomát állítottak ki

Következő sztori

Leszállítják a maszk nélkül utazókat a MÁV és a Volánbusz járatairól