Sport

Szegedi aranyérem a tollaslabda csapatbajnokságban

Szegedi aranyérem a tollaslabda csapatbajnokságban

2020. szeptember 20., vasárnap
Szegedi aranyérem a tollaslabda csapatbajnokságban

A bajnoki érmek sorsa a rájátszásban dőlt el, ezt az alapszakaszt megnyerő Goodwill Pharma Tisza Tollas SE rendezhette meg Szegeden, a Squash Club Szabadidőközpontban található Károlyi Ákos Tollascsarnok pályáin. A szervezők közlése szerint az erőviszonyok alapján várható volt, hogy a bajnoki cím sorsa a 2011 óta minden évben első pécsi Multi Alarm SE, valamint a házigazda között dőlhet el, és mivel mindkét csapat legyőzte a harmadik résztvevő Fehérvár Badminton SE együttesét, be is igazolódott a papírforma.

A szegediek és a pécsiek találkozóján aztán elmaradt a várt izgalom, a házigazda ugyanis magabiztos, 7-2-es sikert aratott, így első alkalommal hódította el a trófeát. A győztes csapat tagjai: Febby Angguni, Bálint Máté, Bozsogi Anna, Gellért Benedek, Kereszti Zoltán, Könczöl Ádám, Dian Ayu Mayasari, Pápai Balázs, Pápai Bálint, Piliszky András, Didi Purwanto, Silvi Wulandari. A második helyen a Multi Alarm SE, a harmadikon pedig a Fehérvár Badminton SE végzett.

MTI

Kiemelt képünk archív

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.