Világtükör

Rendesen kiosztotta az "aggódó" sajtót a cseh miniszterelnök

Rendesen kiosztotta az "aggódó" sajtót a cseh miniszterelnök

2020. szeptember 1., kedd
Rendesen kiosztotta az "aggódó" sajtót a cseh miniszterelnök

https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/videos/595742037761619/

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délután a szlovéniai Bledbe utazott, ahol részt vett a 15. Bled Stratégiai Fórum nemzetközi konferencián a V4 vezetőkkel együtt.

Elmondta: az idei konferenciát a koronavírus utáni világ kihívásai és lehetőségei, valamint a brexit jegyében tartják meg számos ország állam- és kormányfője részvételével.

A hétfő délelőtti, angol nyelven zajló fórumon Orbán Viktoron kívül Aleksandar Vucic, Szerbia elnöke, Andrej Babis cseh, Janez Jansa szlovén, Mateusz Morawiecki lengyel, Andrej Plenkovic horvát és Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök személyesen, Giuseppe Conte olasz kormányfő, Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke és Kristalina Georgieva, a Nemzetközi Valutaalap igazgatója pedig online kapcsolaton keresztül cseréltek eszmét a szomszédsági, regionális és globális ügyekről.

A sajtókonferencián kapta Babis azt a kérdést, amire kiakadt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.