Pontot csenne a Fradi-fakótól az SZVSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi VSE szombaton a Ferencváros második csapatát látja vendégül Mórahalmon az NB III. Közép-csoport 8. fordulójában. Ondrejó Tamás, a szegediek középpályása pontszerzésben reménykedik.

A tabella alapján a zöld-fehérek a találkozó esélyesei, ugyanis az eddigi hét mérkőzésükből ötöt megnyertek és egy döntetlen mellett csupán egyetlen vereséget szenvedtek – a Dabas FC-től kaptak ki 1-0-ra. Ugyancsak a jelenleg harmadik helyen álló kis Fradi mellett szól, hogy holtversenyben ők kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban, szám szerint hármat, míg eközben tizenkétszer zörgették meg az ellenfelek hálóját.

Ezzel szemben a Szegedi VSE eddig csupán egy alkalommal tudott diadalmaskodni, ráadásul az elmúlt hét forduló alatt mindössze ötször vették be a riválisok kapuját és eközben már tizennyolc alkalommal kapituláltak, ami a második legrosszabb mutató a harmadosztály érintett csoportjában. Így a szegediek az utolsó előtti pozícióból várhatják a szombati összecsapást.

Ondrejó Tamás, a vasutasok középpályása elmondta, felkészültek soron következő ellenfelükből és szeretnének legalább egy pontot szerezni ellenük.

– Nagyon várjuk már szombati mérkőzést. Tisztában vagyunk a Ferencváros sajátosságaival, sok tehetséges fiatal néhány rutinos játékossal kiegészülve alkotja a keret magját. Szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni. Az utóbbi hetekben a játékunk elfogadható volt, már csak az eredményesség terén kell javulni – fogalmazott a 28 esztendős középpályás. Hozzátette, bizakodásra adhat okot, hogy a sorozatos tétmeccseknek köszönhetően már sokkal összeszokottabb a társaság, mint a bajnokság elején.

A mérkőzést szeptember 5-én, szombaton 16.30-kor rendezik Mórahalmon.

Kiemelt kép forrása: Kozármisleny FC – Facebook oldal

Előző sztori

Nagyon megugrott a fertőzöttek száma Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Minden ötödik ember allergiás Magyarországon