Közélet

Ötven év után visszatér a Bambi üdítőital

Ötven év után visszatér a Bambi üdítőital

2020. szeptember 9., szerda
Ötven év után visszatér a Bambi üdítőital

Pontosítás

A cikkben z üdítő képi megjelenítése helyett tévesen a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. védjegyjogosultságot illető „Eredeti Bambi Narancsízű” színes térbeli védjegyoltalom alatt álló csatos palack fényképe jelent meg.

A Kádár-rendszer népszerű üdítőitalának utódja az óránkét tízezer palack kapacitású horvátzsidányi üzemben készül majd, rebarbara, narancs, sevillai narancsvirág, gyömbér-boróka és citrusos citrom ízben. A cikkből az is kiderül, hogy az üdítő természetes alapanyagokból és alacsony cukortartalommal készül, az íz lényegét az üzemükben nyolc napig fermentált gyömbérlé adja.

– Az új változat már azzal az elvvel indul, hogy „ne azért vegyen valaki magyar terméket, mert megsajnálja a trikolóros tejet a polcon, hanem mert olyan színvonalú, sőt még jobb is, mint a nemzetközi paletta termékei" – mondta a lapnak Dorogi Éva, a Bambi védjegyének tulajdonosa.

A tulajdonos azt is elmondta, hogy öt év megtérülési idővel számolnak.

További részletek ITT olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.