Sport

Megvan a második SZVSE-győzelem az NB III-ban

Megvan a második SZVSE-győzelem az NB III-ban

2020. szeptember 14., hétfő
Megvan a második SZVSE-győzelem az NB III-ban

Lendületesen kezdett a házigazda SZVSE az újpesti fakócsapat ellen és bő negyedóra elteltével meg is szerezte a vezetést Göncző góljával. Nem sokáig örülhettek azonban a vasutasok, ugyanis két perccel később Fehér egalizált. A hatvanadik percben Beretka találatával ismét előnybe került a szegedi együttes, amely hatékony védekezésének köszönhetően újabb kapott gól nélkül hozta le a hátralévő időt és így megszerezte második győzelmét a bajnokságban.

Az SZVSE a megszerzett három pont ellenére maradt a tabella utolsó előtti helyén. Kelemen Balázs együttese legközelebb szeptember 23-án a Paks II. otthonában lép pályára a kilencedik fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán.

NB III. Közép csoport, 10. forduló
Szegedi VSE–Újpest FC II. 2–1 (1-1)

Mórahalom. Vezette: Kiss Anikó Tünde (Molnár, Nagy).
Szegedi VSE: Molnár K.–Kormányos, Pócs D., Csamangó, Pócs T., Ondrejó, Beretka (Hatvani, 79.), Fülöp (Dóra, 79.), Göncző, Kelemen V., Papp Á. (Zana, 63.) Vezetőedző: Kelemen Balázs.
Újpest FC II.: Tomori–Kovács D. (Forrai, 75.), Hajnal, Böndi (Kiss K., a szünetben), Ferkel, Mucsányi, Kálnoki-Kis, Török L., Fehér, Szűcs K., Lubaki (Kenyeres, 75.). Vezetőedző: Mundi Viktor.
Gól: Göncző (17.), Beretka (59.), ill. Fehér (19.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.