Megvan a második SZVSE-győzelem az NB III-ban

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi VSE Göncző és Beretka góljaival 2-1-re legyőzte az Újpest második csapatát az NB III. Közép-csoport 10. fordulójában Mórahalmon.

Lendületesen kezdett a házigazda SZVSE az újpesti fakócsapat ellen és bő negyedóra elteltével meg is szerezte a vezetést Göncző góljával. Nem sokáig örülhettek azonban a vasutasok, ugyanis két perccel később Fehér egalizált. A hatvanadik percben Beretka találatával ismét előnybe került a szegedi együttes, amely hatékony védekezésének köszönhetően újabb kapott gól nélkül hozta le a hátralévő időt és így megszerezte második győzelmét a bajnokságban.

Az SZVSE a megszerzett három pont ellenére maradt a tabella utolsó előtti helyén. Kelemen Balázs együttese legközelebb szeptember 23-án a Paks II. otthonában lép pályára a kilencedik fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán.

NB III. Közép csoport, 10. forduló
Szegedi VSE–Újpest FC II. 2–1 (1-1)

Mórahalom. Vezette: Kiss Anikó Tünde (Molnár, Nagy).
Szegedi VSE: Molnár K.–Kormányos, Pócs D., Csamangó, Pócs T., Ondrejó, Beretka (Hatvani, 79.), Fülöp (Dóra, 79.), Göncző, Kelemen V., Papp Á. (Zana, 63.) Vezetőedző: Kelemen Balázs.
Újpest FC II.: Tomori–Kovács D. (Forrai, 75.), Hajnal, Böndi (Kiss K., a szünetben), Ferkel, Mucsányi, Kálnoki-Kis, Török L., Fehér, Szűcs K., Lubaki (Kenyeres, 75.). Vezetőedző: Mundi Viktor.
Gól: Göncző (17.), Beretka (59.), ill. Fehér (19.).

Előző sztori

Idős embert mentettek Szegeden

Következő sztori

Unokázós csaló próbálkozott Szegeden, szerencsére sikertelenül

Legutóbbi hasonló cikkek