Balhé

Megállás nélkül imádkozik, a Bibliát forgatja és néha elsírja magát Joób Márton

Megállás nélkül imádkozik, a Bibliát forgatja és néha elsírja magát Joób Márton

2020. szeptember 3., csütörtök
Megállás nélkül imádkozik, a Bibliát forgatja és néha elsírja magát Joób Márton

– Hajnal hatkor jelentek meg a házunknál a nyomozók, majd bilincset tettek Marci csuklójára.

Szegény még el sem tudott búcsúzni a 11 gyermekétől. Nekem csak annyit mondott, hogy három nap múlva találkozunk, ennek ellenére a következő egy hétben semmit nem tudtam róla.

Később derült ki, hogy a járvány miatt két hétig magánzárkában volt – mondta a lapnak a képviselő felesége, Dóra, aki elárulta, férjét nagyon megviselte az első időszak.

Az első alkalommal, amikor felhívhattam, elárulta, hogy megállás nélkül imádkozott, a Bibliát forgatta és néha elsírta magát

– emlékezett vissza.

– Jelenleg a hit az egyetlen kapaszkodónk, minden egyes esti imánál azt kérjük, hogy térjen mihamarabb haza. Ezen a héten három gyerekünknek lesz a születésnapja, de biztos, hogy ez lesz az egyik legszomorúbb ünnep az életünkben. Néha valamelyik pici felriad este és az apját hiányolja. Próbálom megnyugtatni, de ez egy nehéz időszak – tette hozzá az anya.

Dóra nem érti, hogy a férje letartóztatását miért hosszabbították meg arra hivatkozva, hogy fennáll a szökés veszélye. Az asszony szerint nem életszerű, hogy egy 11 gyermekes édesapa maga mögött hagyja a családját. Az ügyészség viszont ezt nem így látta, ezért rendelték el a hosszabbítást.

Joób Márton a gyanúsítás szerint hét társával 250 milliós kárt okozó áfacsalás miatt került előzetes letartóztatásba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.