Fejbe rúgta vitapartnerét egy makói férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a makói férfivel szemben, aki tavaly nyáron okozott életveszélyes sérüléseket egy másik férfinek - közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint a vádlott 2019. augusztus 7-én az esti órákban a családjával italozott egy makói kocsmában. Ugyanitt tartózkodott a szintén szeszes italt fogyasztó sértett is, aki az este folyamán szóváltásba keveredett a vádlottal, majd hazaindult. A vádlott ekkor utána lépett, majd előbb fejbe rúgta, ezt követően pedig ököllel arcon ütötte a sértettet. Az ütések következtében a sértett tompítás nélkül, magatehetetlenül hanyatt esett.

A vádlott ezután elfutott a helyszínről, míg a szórakozóhelyen tartózkodók a sértett felsegítették, aki mintegy fél óra múlva magához tért és hazaindult. Röviddel ezután a sértett összeesett és csak az időközben értesített mentősök találtak rá, majd állapotát látva kórházba szállították.

A sértett a vádlott cselekménye folytán közvetett életveszélyes fejsérüléseket szenvedett el és a halálos eredmény bekövetkezését csak az időben érkező orvosi ellátás hárította el.

A sértett fejsérülése nyolc hét alatt gyógyult meg.

A Csongrád Megyei Főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat. A vádlott egyébként többszörös visszaeső, vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt többször állt bíróság előtt.

A más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Előző sztori

Pontosítás

Következő sztori

Tűzhelyen felejtett étel okozott riadalmat Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek