Krimi

Fejbe rúgta vitapartnerét egy makói férfi

Fejbe rúgta vitapartnerét egy makói férfi

2020. szeptember 21., hétfő
Fejbe rúgta vitapartnerét egy makói férfi

A vádirat szerint a vádlott 2019. augusztus 7-én az esti órákban a családjával italozott egy makói kocsmában. Ugyanitt tartózkodott a szintén szeszes italt fogyasztó sértett is, aki az este folyamán szóváltásba keveredett a vádlottal, majd hazaindult. A vádlott ekkor utána lépett, majd előbb fejbe rúgta, ezt követően pedig ököllel arcon ütötte a sértettet. Az ütések következtében a sértett tompítás nélkül, magatehetetlenül hanyatt esett.

A vádlott ezután elfutott a helyszínről, míg a szórakozóhelyen tartózkodók a sértett felsegítették, aki mintegy fél óra múlva magához tért és hazaindult. Röviddel ezután a sértett összeesett és csak az időközben értesített mentősök találtak rá, majd állapotát látva kórházba szállították.

A sértett a vádlott cselekménye folytán közvetett életveszélyes fejsérüléseket szenvedett el és a halálos eredmény bekövetkezését csak az időben érkező orvosi ellátás hárította el.

A sértett fejsérülése nyolc hét alatt gyógyult meg.

A Csongrád Megyei Főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat. A vádlott egyébként többszörös visszaeső, vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt többször állt bíróság előtt.

A más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.