Krimi

Agyonverte édesanyját egy makói fiatal

Agyonverte édesanyját egy makói fiatal

2020. szeptember 8., kedd
Agyonverte édesanyját egy makói fiatal

A vádirat szerint a pszichés gondokkal küzdő és ezek miatt kezelés alatt álló vádlott családjában évek óta állandóak voltak a veszekedések, illetve a fiú korábban is többször megverte már édesanyját, valamint a tőlük a vádbeli időszakban már különváltan élt édesapját is.

A vádbeli napon a vádlott a sértettre támadt, jobb szemét ököllel megütötte, majd őt az ágyáról lerángatva a szoba szemközti oldalán lévő szekrénysor elé vonszolta. A földön fekvő nőt úgy megütötte, hogy eltörött az orra. Ezután a mellkasára mindkét térdével, közepes erővel ránehézkedett, és összenyomta bordáit. A bántalmazás következtében sorozatos bordatörést szenvedett sértettet ezután hasra fordította, s haját megragadva fejét többször is a padlóba ütötte. Végül a helyszínen magára hagyta édesanyját, aki sérülései folytán rövid időn belül életét vesztette.

A vádemeléskor előzetes kényszergyógykezelés alatt álló vádlott vonatkozásában a főügyészség a kényszerintézkedés fenntartására, valamint kóros elmeállapota miatt a felmentésére és vele szemben kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt, mivel tartani kell attól, hogy a férfi a jövőben hasonló cselekményeket követne el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.