Sport

A kilencedik emeletről zuhant ki a korábbi szegedi élvonalbeli focista

A kilencedik emeletről zuhant ki a korábbi szegedi élvonalbeli focista

2020. szeptember 28., hétfő
A kilencedik emeletről zuhant ki a korábbi szegedi élvonalbeli focista

Amint arról lapunk is beszámolt, 46 éves korában tragikus hirtelenséggel meghalt a szegedi születésű Udvari Szabolcs korábbi élvonalbeli labdarúgó.

Ismerősei szerint életvidám, jó humorú, közkedvelt ember volt, fittségére sem lehetett panasz, rendszeresen edzőterembe járt, a maratoni távot is lefutotta. Mindenkit megdöbbentett, hogy ilyen hirtelen véget ért az élete.

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt”

– posztolta testvére, Tamás az elhunyt Facebook-oldalán.

A visszavonulása után a vendéglátásban elhelyezkedő Udvari közösségimédia-felületeit a tragédia óta ellepték az együttérző üzenetek. A védő házas volt, s egy fiúgyermeket hagyott hátra.

„Nyugodj békében, Szabikám” – írta Balog Zsolt (41), a Vasas és a Békéscsaba volt védője, akihez több korábbi játékostárs csatlakozott. Az üzenetekből kiderült, sokan még pénteken is összefutottak vele, olyan volt, mint máskor, semmi sem utalt arra, hogy baja eshetne. A rendőrség rövid közleményt adott ki a tragédiáról.

„Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk”

– közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság.

Sikerült elérni Udvari volt csapattársát, Lázok Jánost (35).

„Együtt játszottunk, meghatározó volt az életemben. Békéscsabán ő volt a csapatkapitány, amikor odakerültem, rengeteget segített, nagyon jó embernek ismertem meg. Megrázott a halála” – mesélte a korábbi válogatott labdarúgó

Pásztor József (66), békéscsabai focilegenda a 2001–2002-es szezonban dolgozott együtt Udvarival.

„Becsületes, a csapatért mindent megtevő játékos volt. Közösségi ember volt, rendes srác. Megdöbbentő, ami történt” – emlékezett az Előre jelenlegi szakmai igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.