Egyetem

A digitális térben (is) folytatódhat az SZTE alumni mentorprogramja

A digitális térben (is) folytatódhat az SZTE alumni mentorprogramja

2020. szeptember 2., szerda
A digitális térben (is) folytatódhat az SZTE alumni mentorprogramja

Mentor lehet minden olyan szakember, aki a Szegedi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben végzett, és aki szívesen segítené a jelenlegi hallgatókat szakmai kérdésekben.

A 2020-as őszi szemeszterben induló Alumni Mentorprogramban a korábbi félév tapasztalatait beépítve a digitális térben történő együttműködésre készülnek. Az alumni mentorálás kötetlen formája lehetővé teszi, hogy szükség esetén bármikor áthelyezhető a kapcsolattartás az online térbe. E helyzetre felkészülve a program szervezése és kommunikációja is az Alma Mater új honlapjának segítségével történik. 

A jelentkezés csupán pár kattintás:

  • regisztráljon az új honlapon
  • a regisztráció során jelölje, hogy „Szívesen segítek mentorálásban”.

Ezzel a két egyszerű lépéssel az Alma Mater Mentorprogram koordinátorai számára is láthatóvá válik jelentkezése, akik a regisztrációt követően felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendők, lépések tekintetében. A jelentkezés menetéről képes segítség található azAlma Mater Facebook-oldalán.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.