Hírzóna

Újabb körforgalom épül Szentesen

Újabb körforgalom épül Szentesen

2020. augusztus 12., szerda
Újabb körforgalom épül Szentesen

Újabb körforgalom épül Szentesen. Azt remélik, hogy a Vásárhelyi út megemelkedett járműforgalma mellett is könnyebb lesz az áthaladás - írja a Délmagyar.

Hamarosan egy újabb körforgalom segíti a szentesi közlekedést, a Vásárhelyi út–Béke utca–Báthori utca kereszteződésében már ki is jelölték a legújabb csomópont jövőbeni körvonalát. A városban ezzel együtt már több mint tíz körforgalom lesz, így a hír szinte „felrobbantotta” az internetet, a legnagyobb közösségi oldalon záporoztak a hozzászólások a témával kapcsolatban. Ugyan sokan szóvá tették, hogy Szentes már szinte a „körforgalmak városa” lett, ugyanakkor a több­­ség valóban szükségesnek érezte ennek a kereszteződésnek az átépítését. A körforgalom megépítésétől azt remélik, hogy a Vásárhelyi út megemelkedett járműforgal­­ma mellett is könnyebb lesz az áthaladás és biztonságosabb a közlekedés. Mint Szabó Zoltán polgármester leszögezte, örül, hogy a többség pozitívan látja ennek a közlekedési változtatásnak a szükségességét.

(Kiemelt kép: Majzik Attila)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.