/

Újabb körforgalom épül Szentesen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb körforgalom épül Szentesen. Azt remélik, hogy a Vásárhelyi út megemelkedett járműforgalma mellett is könnyebb lesz az áthaladás – írja a Délmagyar.

Hamarosan egy újabb körforgalom segíti a szentesi közlekedést, a Vásárhelyi út–Béke utca–Báthori utca kereszteződésében már ki is jelölték a legújabb csomópont jövőbeni körvonalát. A városban ezzel együtt már több mint tíz körforgalom lesz, így a hír szinte „felrobbantotta” az internetet, a legnagyobb közösségi oldalon záporoztak a hozzászólások a témával kapcsolatban. Ugyan sokan szóvá tették, hogy Szentes már szinte a „körforgalmak városa” lett, ugyanakkor a több­­ség valóban szükségesnek érezte ennek a kereszteződésnek az átépítését.

A körforgalom megépítésétől azt remélik, hogy a Vásárhelyi út megemelkedett járműforgal­­ma mellett is könnyebb lesz az áthaladás és biztonságosabb a közlekedés. Mint Szabó Zoltán polgármester leszögezte, örül, hogy a többség pozitívan látja ennek a közlekedési változtatásnak a szükségességét.

(Kiemelt kép: Majzik Attila)

Előző sztori

Zöldségszárító gép égett egy makói üzemben

Következő sztori

Már több mint kétszáz embercsempészt fogtak el idén hazánkban

Legutóbbi hasonló cikkek