Sport

Továbbjutott a Fradi a BL-ben

Továbbjutott a Fradi a BL-ben

2020. augusztus 19., szerda
Továbbjutott a Fradi a BL-ben

A Ferencváros Tokmac duplájával 2-0-ra legyőzte a svéd bajnok Djurgardent a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében Budapesten. Szergej Rebrov együttese a második fordulóban a Glasgow Celtic otthonában lép pályára.

A magyar bajnok a 33. percben szerezte meg a vezetést Tokmac átlövése révén. A zöld-fehérek norvég légiósa a 62. minutumban egy villámgyors ellentámadás végén is mattolta Bratveit kapust, ezzel beállítva a 2-0-s végeredményt.

A Ferencváros a BL második selejtezőkörében a skót Celtic vendége lesz augusztus 25-én. A glasgow-i együttes az első selejtezőkörben az izlandi KR Reykjavikot búcsúztatta 6-0-val.

UEFA Bajnokok Ligája, selejtező, 1. forduló
Ferencvárosi TC-Djurgarden IF (svéd) 2-0 (1-0)
Groupama Aréna, zárt kapuk mögött, vezette Fedayi San (svájci).
Ferencvárosi TC: Dibusz - Botka, Kovacevic, Blazic, Civic - Haratin, Somália - Uzuni (Varga, 83.), Isael (Laiduni, 75.), Tokmac (Skvarka, 63.) - Boli. Vezetőedző: Szergej Rebrov.
Djurgarden IF: Bratveit - Une-Larsson, Nyholm, Berg - Witry, Ulvestad, Kalström, Augustinsson - Banda (Holmberg, 18.), Kujovic (Chilufya, a szünetben), Edwards (Radetinac, 75.). Vezetőedző: Kim Bergstrand.
Gól: Tokmac (33., 62.).
Sárga lap: Blazic (46.), Kovacevic (66.), illetve Holmberg (64.), Berg (71.).
Továbbjutott: a Ferencvárosi TC.

(Kiemelt kép: MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.