//

Rendszeresen beleürítenek a vásárhelyi strand egyik medencéjébe

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Ismét rendszeresen belepiszkít valaki a hódmezővásárhelyi meleg vizes medencébe. A múlt héten négyszer kellett emiatt leengedni a vizet. A prasnya vendég alkalmanként 200 ezer forint kárt okoz a fürdőnek – írja a Délmagyar.

– Az elmúlt két hétben ötször-hatszor kellett leengedni a krema medence vizét, mert valaki belepiszkított – mondta a vasárnap esti élő videójában Márki-Zay Péter. Hódmezővásárhely polgármestere arra emlékeztetett, két éve is hasonló problémák merültek fel a strandon.

2018-ban is ezzel bajlódtak a fürdőben

– Akkor és most is sokan a városvezetés és a Fidesz közötti feszültségre vezették vissza, aljas politikai támadást sejtettek mögötte – folytatta, bár a két évvel ezelőtti eseteknél még azt mondta egy tabáni lakossági fórumon, hogy nem feltétlenül kell politikai motivációt keresni a történtek mögött.

Akkoriban az úszómesterek, a törzsvendégek és kamerák is figyelték a meleg vizes medencét. Ettől, vagy mástól, de idővel megszűnt a vízbe rondítás, ami most újból problémát okoz Vásárhelyen.

További részletek ITT olvashatók.

(Kiemelt kép: Kovács Erika)

Előző sztori

A szúnyogokra, a rakpart lezárására és a szabadstrandok hiányára panaszkodnak a szegediek

Következő sztori

Szalagkorlátot szakított át egy kamion az M5-ösön

Legutóbbi hasonló cikkek

Készüljön az őszi napokra!

A meteorológiai nyár augusztus 31-én ért végett. A sárguló levelek visszavonhatatlanul az ősz eljövetelét jelzik. Képgalériánkban…