/

Piát lopott Deszken egy szegedi betörő

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki betört egy élelmiszerüzletbe Deszken. A gyanúsított rövid időn belül már rendőrkézen volt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 37 éves feltételezett elkövető augusztus 9-én hajnalban feszítette fel a község központjában lévő bolt bejárati ajtaját. Bement az épületbe, ahol kutatást végzett, majd több üveg szeszes italt vitt el, csaknem 15 ezer forint értékben. Az üzlet alkalmazottja csak órákkal később – a reggeli nyitáskor – vette észre a lopást, ezt követően bejelentést tett a 112-es központi segélyhívószámon.

Az adatgyűjtés során a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a járőrök Szeged belvárosában elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Előző sztori

Operettsztár érkezik a makói Erzsébet-házba

Következő sztori

Zöldségszárító gép égett egy makói üzemben

Legutóbbi hasonló cikkek