Hírzóna

Piát lopott Deszken egy szegedi betörő

Piát lopott Deszken egy szegedi betörő

2020. augusztus 12., szerda
Piát lopott Deszken egy szegedi betörő

A Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki betört egy élelmiszerüzletbe Deszken. A gyanúsított rövid időn belül már rendőrkézen volt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 37 éves feltételezett elkövető augusztus 9-én hajnalban feszítette fel a község központjában lévő bolt bejárati ajtaját. Bement az épületbe, ahol kutatást végzett, majd több üveg szeszes italt vitt el, csaknem 15 ezer forint értékben. Az üzlet alkalmazottja csak órákkal később - a reggeli nyitáskor - vette észre a lopást, ezt követően bejelentést tett a 112-es központi segélyhívószámon. Az adatgyűjtés során a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a járőrök Szeged belvárosában elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.