Különleges videót készített a CityRocks csapata

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Összesen több mint 80 amatőr és profi zenész, valamint családtagjaik szerepelnek a CityRocks legújabb kisfilmjében.

A Fish! zenekar Gyere ki a rétre! című számát játszották el, amelyet a karanténidőszakot követően most nem a lakásaikban, hanem a szabadban adtak elő. Az örömzenélésről ezúttal is videóklip készült.

– Különleges helyszínekre mentek ki a zenész barátaink. Volt, aki a kertjébe, volt, aki fáradtságot nem kímélve hegytetőre, domboldalara, folyópartra cipelte ki a hangszerét, hogy felvegye a számot – mondta Révész Zsolt, a film vágója és zenei rendezője. Sokan összekötötték a zenélést egy családi kirándulással, ezért a zenészek gyermekei vagy éppen szülei is feltűnnek, amint önfeledten ugrálnak, énekelnek, játszanak a háttérben, ezért egy nagyon hangulatos, vidám kisfilm készülhetett el.

A videó különlegessége, hogy a vágás 360 fokos technikával készült, így akár a számítógép monitorán, akár a mobiltelefonon körbeforgatható, VR-szemüvegen keresztül megnézni pedig egészen különleges élmény.

– Megkaptuk a beküldött videókat és láttuk, hogy mennyi aranyos mókázást vettek fel a zenészek. Ekkor gondoltuk azt, hogy vétek lenne megcsorbítani bárkinek a produkcióját. De ha egymás után vágtuk volna a képeiket, akkor sajnos ez történt volna. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy virtuális körpanorámában rendezzük el őket, így minden résztvevő külön-külön is látható a szám elejétől a végéig – mondta Révész Zsolt.

Előző sztori

Orbán Viktor is felszólal a Tranziton

Következő sztori

Látványos drónfelvétel készült a Tisza árteréről – videó!