Közélet

Kerékpáros emléktúrát szervez a Reménysugár Alapítvány

Kerékpáros emléktúrát szervez a Reménysugár Alapítvány

2020. augusztus 17., hétfő
Kerékpáros emléktúrát szervez a Reménysugár Alapítvány

A Reménysugár Alapítvány támogatói jótékonysági kerékpáros emléktúrán vehetnek részt Nagy Martin emlékére. A jelképes és önkéntes nevezési díjból egy Perfusor Compact Plus fecskendős pumpát vásárlására kerül sor, amely a szegedi Onko-Hematológia osztályon a rákos gyermekek gyógyszeres kezelésének elengedhetetlen kelléke. A járványügyi helyzet miatt ez lesz az első jótékonysági rendezvény, amelyet augusztus 30-án tartanak meg.

https://www.facebook.com/remenysugarszeged/posts/3348845408500669 A kerékpártúra két helyszínről is indul egyidőben, Szegedről Árvízi Emlékmű - Algyő, Borbála Fürdő érkezéssel, vagy ellentétes irányban, Algyőről Borbála Fürdő - Szeged, Árvízi Emlékmű útvonalon. Akik rövidebb távot szeretne teljesíteni, azok csatlakozhatnak Algyő-Borbála Fürdőnél Szeged, Veszprémi Autószalon parkolójáig, onnan pedig a másik csoporttal visszatekerhetnek a Fürdőhöz. Indulás mind a két helyszínről 10 órától lesz. Az Emléktúra mindenki számára elérhető, könnyen teljesíthető és a részvétel ingyenes. A szervezők azt kérik, hogy aki teheti, támogassa nemes célunkat legalább 500 Ft-tal, amelynek leadására az Algyői ponton lesz lehetőség! Az útvonal végig biztonságos lesz, felügyelettel. A rendezvény biztonságát a szegedi Rendőrkapitányság, illetve az algyői Polgárőr Egyesület biztosítja. A Szeged Bike csapata a kerékpárok szervizelésében lesz segítségünkre. A túrát teljesítőket megérkezéskor frissítő büfé várja, de Támogatóink is, akciókkal, kóstolókkal fogadják az érkezőket, akik még emléklapot is kapnak. Az Nagy Martin Emléktúrával kapcsolatos minden egyéb információ részletesen megtalálható a „Reménysugár” Alapítvány a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért facebook oldalán. A szervezők nagyon szeretnék, ha minél többen részt vennének ezen a rendezvényen, hisz így Martinra kedvenc tevékenységével közösen emlékeznénk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.