Kerékpáros emléktúrát szervez a Reménysugár Alapítvány

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Reménysugár Alapítvány támogatói jótékonysági kerékpáros emléktúrán vehetnek részt Nagy Martin emlékére. A jelképes és önkéntes nevezési díjból egy Perfusor Compact Plus fecskendős pumpát vásárlására kerül sor, amely a szegedi Onko-Hematológia osztályon a rákos gyermekek gyógyszeres kezelésének elengedhetetlen kelléke. A járványügyi helyzet miatt ez lesz az első jótékonysági rendezvény, amelyet augusztus 30-án tartanak meg.

https://www.facebook.com/remenysugarszeged/posts/3348845408500669

A kerékpártúra két helyszínről is indul egyidőben, Szegedről Árvízi Emlékmű – Algyő, Borbála Fürdő érkezéssel, vagy ellentétes irányban, Algyőről Borbála Fürdő – Szeged, Árvízi Emlékmű útvonalon.  Akik rövidebb távot szeretne teljesíteni, azok csatlakozhatnak Algyő-Borbála Fürdőnél Szeged, Veszprémi Autószalon parkolójáig, onnan pedig a másik csoporttal visszatekerhetnek a Fürdőhöz.

Indulás mind a két helyszínről 10 órától lesz.

Az Emléktúra mindenki számára elérhető, könnyen teljesíthető és a részvétel ingyenes. A szervezők azt kérik, hogy aki teheti, támogassa nemes célunkat legalább 500 Ft-tal, amelynek leadására az Algyői ponton lesz lehetőség!

Az útvonal végig biztonságos lesz, felügyelettel. A rendezvény biztonságát a szegedi Rendőrkapitányság, illetve az algyői Polgárőr Egyesület biztosítja. A Szeged Bike csapata a kerékpárok szervizelésében lesz segítségünkre. A túrát teljesítőket megérkezéskor frissítő büfé várja, de Támogatóink is, akciókkal, kóstolókkal fogadják az érkezőket, akik még emléklapot is kapnak.

Az Nagy Martin Emléktúrával kapcsolatos minden egyéb információ részletesen megtalálható a „Reménysugár” Alapítvány a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért facebook oldalán.

A szervezők nagyon szeretnék, ha minél többen részt vennének ezen a rendezvényen, hisz így Martinra kedvenc tevékenységével közösen emlékeznénk!

Előző sztori

Az SZTE továbbra is a legjobb magyar egyetem az ARWU-rangsorban

Következő sztori

Furcsa formában üzent valaki a szegedi színészeknek