Közélet

Indiánok lepték el a makói Erzsébet-házat

Indiánok lepték el a makói Erzsébet-házat

2020. augusztus 5., szerda
Indiánok lepték el a makói Erzsébet-házat

Bárdi Andrea művésztanár táborával folytatódik a héten az Angyalsóhaj Alapítvány nyári táborainak sora. Az elsősorban felső tagozatosoknak szóló kézműves-foglalkozások az indián kultúrára épülnek.Az augusztus 7-i, pénteki táborzáró nap ismét érdekesnek ígérkezik, hiszen az Erzsébet-házi este vendége ezúttal Máté Roland műsorvezető, szerkesztő, az Egy pillanat – Az élet lábatlankodása című blog szerkesztője.

A jelenleg a Rádió 88 műsorvezetőjeként dolgozó kommunikációs szakember élete két évvel ezelőtt gyökerestől megváltozott, amikor egy súlyos rosszullét után életmentő műtéteket, majd lábamputációt hajtottak végre rajta.

Felépülését követően azonnal megtanult a lábszárprotézissel együtt élni, ma már ugyanolyan aktív életet él, mint annak előtte.

Pénteken este 6 órától élete elmúlt két évének történetét osztja meg az Erzsébet-házi este hallgatóságával. Beszélgetőpartnere Varga Márta, az Angyalsóhaj Alapítvány kuratóriumi tagja lesz.

Az estet a Maros Néptáncegyüttes táncháza zárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.