///

Indiánok lepték el a makói Erzsébet-házat

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bárdi Andrea művésztanár táborával folytatódik a héten az Angyalsóhaj Alapítvány nyári táborainak sora. Az elsősorban felső tagozatosoknak szóló kézműves-foglalkozások az indián kultúrára épülnek. Az augusztus 7-i, pénteki táborzáró nap ismét érdekesnek ígérkezik, hiszen az Erzsébet-házi este vendége ezúttal Máté Roland műsorvezető, szerkesztő, az Egy pillanat – Az élet lábatlankodása című blog szerkesztője.

A jelenleg a Rádió 88 műsorvezetőjeként dolgozó kommunikációs szakember élete két évvel ezelőtt gyökerestől megváltozott, amikor egy súlyos rosszullét után életmentő műtéteket, majd lábamputációt hajtottak végre rajta.

Felépülését követően azonnal megtanult a lábszárprotézissel együtt élni, ma már ugyanolyan aktív életet él, mint annak előtte.

Pénteken este 6 órától élete elmúlt két évének történetét osztja meg az Erzsébet-házi este hallgatóságával. Beszélgetőpartnere Varga Márta, az Angyalsóhaj Alapítvány kuratóriumi tagja lesz.

Az estet a Maros Néptáncegyüttes táncháza zárja.

Előző sztori

Bronzkori leletekre is bukkantak a tram-train vonalán végzett ásatásokon

Következő sztori

Egy szegedi társasház csaknem negyven lakójának kellett elhagynia otthonát

Legutóbbi hasonló cikkek

Készüljön az őszi napokra!

A meteorológiai nyár augusztus 31-én ért végett. A sárguló levelek visszavonhatatlanul az ősz eljövetelét jelzik. Képgalériánkban…