Közélet

Honvédelmi sportközpont épül Makón

Honvédelmi sportközpont épül Makón

2020. augusztus 12., szerda
Honvédelmi sportközpont épül Makón

Egy nemrég megjelent kormányhatározat szerint a korábban bejelentett öt mellett további tizenegy településen építenek honvédelmi sportközpontot, többek között Makón is –írja a Makó Híradó.

Eddig öt városról lehetett tudni, ahol honvédelmi sportközpontok létrehozását tervezi a kormány, amelyek olyan sportlétesítmények lesznek, ami alkalmas közösségi programok, sportlövész, küzdősport, általános képességfejlesztő foglalkozások, valamint elméleti képzések megtartására. Balassagyarmat, Újfehértó, Szarvas, Szigetvár és Baja után egy új kormányhatározatban azonban most arról született döntés, hogy 11 további város is rendelkezhet majd ilyennel. A felsorolásban Makó is benne van. A sportközpontok vagyonkezelője Honvédelmi Sportszövetség lesz, a kormányhatározat azt is tartalmazza, hogy ez a 16 sportlétesítmény jelenti a program első ütemét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.