Sport

Hiányposztra igazolt a Szeged-Csanád GA

Hiányposztra igazolt a Szeged-Csanád GA

2020. augusztus 25., kedd
Hiányposztra igazolt a Szeged-Csanád GA

Dobos Barna vezetőedző többször is hangsúlyozta, hogy nem sikerült megfelelően megerősíteni a keretet, ugyanis belső védőt még nem tudtak igazolni a nyáron. A tréner vágya teljesült: a klub hétfő este bejelentette, hogy három évre szerződtették a 26 éves Szilvási Pétert, aki ezen a poszton hivatott játszani.

Szilvási a Honvéd akadémiájának neveltje, felnőtt pályafutása során megfordult a német Greuther Fürth, a Debrecen, a Mezőkövesd, valamint a Gyirmót csapatban is. Utóbbi állomáshelyén másfél éven keresztül valamennyi mérkőzésen pályára lépett és csapatkapitányként vezéregyénisége volt az együttesnek.

–Számomra fontos, hogy igazi futball hangulatban játszhassak és ehhez Szegeden minden adott. Az infrastruktúra, a távlati elképzelések, a klub filozófiája is szimpatikus. Remélem, tudok majd segíteni a közös célok elérésében – nyilatkozta Szilvási a klub honlapjának.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia szerdán a DVSC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.