Hétfőn újranyit a TIK

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztus 31-től ismét látogatható az SZTE Klebelsberg Könyvtár – derül ki a közleményükből.

A kommüniké szerint a könyvtár állományának helyben történő használata mindenki számára lehetővé válik, valamint az olvasótermek, a különgyűjtemények és a 3. emeleti számítógépes kabinet a nagyközönség előtt újra nyitva áll.

A közleményben arra kérik a könyvtárba érkezőket, hogy az érvényben lévő egészségügyi-biztonsági szabályokat feltétlenül tartsák be. Ennek érdekében használják az épület csomagmegőrzőjét, viseljenek maszkot, valamint tartsák be a 1,5 méteres távolságot. Az olvasótermekben és a számítógépes kabinetben szíveskedjenek a megjelölt ülőhelyeket szabadon hagyni.

Megemlítik, hogy a szabadpolcos könyvállomány és a raktári példányok kölcsönzésének menete az általános rendnek megfelelően történik majd. A kölcsönzésekre határidők és egyéb szabályok terén a kölcsönzési szabályzat rendelkezései vonatkoznak. Könyvtáros munkatársak segítségét a megszokott szolgálati pontokon (kölcsönző, tájékoztató, emeleti olvasótermek) vehetik igénybe.

A könyvtárba belépni az épület főbejáratán keresztül lehet.

Előző sztori

Továbbra is drasztikusan emelkedik a fertőzöttek száma hazánkban

Következő sztori

A következő napokban tetőzhet a parlagfű pollenkoncentrációja