Egyetem

Hétfőn újranyit a TIK

Hétfőn újranyit a TIK

2020. augusztus 28., péntek
Hétfőn újranyit a TIK

A kommüniké szerint a könyvtár állományának helyben történő használata mindenki számára lehetővé válik, valamint az olvasótermek, a különgyűjtemények és a 3. emeleti számítógépes kabinet a nagyközönség előtt újra nyitva áll.

A közleményben arra kérik a könyvtárba érkezőket, hogy az érvényben lévő egészségügyi-biztonsági szabályokat feltétlenül tartsák be. Ennek érdekében használják az épület csomagmegőrzőjét, viseljenek maszkot, valamint tartsák be a 1,5 méteres távolságot. Az olvasótermekben és a számítógépes kabinetben szíveskedjenek a megjelölt ülőhelyeket szabadon hagyni.

Megemlítik, hogy a szabadpolcos könyvállomány és a raktári példányok kölcsönzésének menete az általános rendnek megfelelően történik majd. A kölcsönzésekre határidők és egyéb szabályok terén a kölcsönzési szabályzat rendelkezései vonatkoznak. Könyvtáros munkatársak segítségét a megszokott szolgálati pontokon (kölcsönző, tájékoztató, emeleti olvasótermek) vehetik igénybe.

A könyvtárba belépni az épület főbejáratán keresztül lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.