Sport

Germán Tamás: Nincs megtiltva, hogy nyerjünk Szombathelyen

Germán Tamás: Nincs megtiltva, hogy nyerjünk Szombathelyen

2020. augusztus 10., hétfő
Germán Tamás: Nincs megtiltva, hogy nyerjünk Szombathelyen

Harmadik mérkőzésén a második pontját szerezte az idei szezonban a Szeged-Csanád GA a labdarúgó NB II-ben. Hiába azonban az újabb döntetlen, az újonc Szentlőrinc ellen ennél többre vágytak.

Az első fordulóban a Békéscsaba elleni rangadón hazai vereséggel kezdte a szezont a Szeged-Csanád GA NB II-es labdarúgócsapata, majd a hétközi fordulóban a Csákvár ellen idegenben az első pontjukat is megszerezték. Hazai pályán nem is lehetett más a cél, mint nyerni a Szentlőrinc ellen, azonban az első győzelem még várat magára, miután 1-1-es döntetlennel zártak. A meccs után a szegediek csapatkapitányával, Germán Tamással beszélgettünk. https://www.facebook.com/szegedma/videos/322262032244806 A Szentlőrinc elleni mérkőzés összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=tEe0nYkIic8&t=43s

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.