Sport

Egy kiállítás okozta az SZVSE vesztét

Egy kiállítás okozta az SZVSE vesztét

2020. augusztus 10., hétfő
Egy kiállítás okozta az SZVSE vesztét

A Szegedi VSE 3–1-es vereséget szenvedett a Szekszárdtól Mórahalmon az NB III. Közép-csoportjában.

Az első félidő hajrájában megszerezték a vezetést a vendégek, miután Péter kiugratását követően Wirth kilőtte a hosszú alsót. Nem sokáig örülhettek a tolnaiak, ugyanis két perccel később Busa egy szöglet után egyenlített, így 1–1-gyel fordulhattak a csapatok. A második játékrészben a vasutasok domináltak, de a 72. percben Leindler szabálytalankodott Fejessel szemben, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. A tizenegyest a sértett higgadtan értékesítette, majd a szegediek hálóőre reklamálás miatt a kiállítás sorsára jutott. Ezt követően a pontszerzés reményében kitámadott a házigazda, Péter Antal pedig a 88. percben megadta a kegyelemdöfést, így két fordulót követően pont nélkül áll az SZVSE az NB III. Közép-csoportjában. A vasutasok szerdán az ESMTK otthonába látogatnak.

NB III. Közép csoport, 2. forduló Szegedi VSE–Szekszárdi UFC 1–3 (1–1)

Mórahalom, vezette: Jakab Árpád (Farkas, Czeglédi).

Szegedi VSE:

Leindler - Kormányos, Tóth I., Csamangó, Pócs T., Ondrejó (Hatvani, 56.), Beretka, Busa, Fülöp (Molnár K., 73.), Dóra, Zana (Pócs D., a szünetben). Vezetőedző: Vágó Attila.

Szekszárdi UFC:

Mityók - Füredi, Rácz Á., Juhász M. (Béla, 84.), Péter, Mayer (Fejes, 68.), Királyházi, Arena, Fekete M., Budai, Wirth (Gellér, 62.). Vezetőedző: Dienes Pál.

Gól:

Busa (42.), ill. Wirth (40.), Fejes (72., - büntetőből), Péter (88.).

Sárga lap:

Fekete (43.), Arena (45.).

Kiállítva:

Leindler (72.) A teljes mérkőzést itt tudja visszanézni:

(Kiemelt képünk archív)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.