Szórakozás

Díjnyertes elefántprodukcióval érkezett Szegedre az Eötvös Cirkusz

Díjnyertes elefántprodukcióval érkezett Szegedre az Eötvös Cirkusz

2020. augusztus 15., szombat
Díjnyertes elefántprodukcióval érkezett Szegedre az Eötvös Cirkusz

Ismét városunkba érkezett az Eötvös Cirkusz, amely centenáriumi gálaműsorát augusztus 13. és 23. között tekinthetjük meg a rókusi Tesco parkolójában. Játsszon velünk nyereményjegyekért!

A 2019-es Monte-Carlói Cirkuszfesztivál díjnyertes elefántprodukciójában, egyszerre 3 elefánt dübörög a porondon és az Eötvös Cirkuszban először látható négyes szaltó az elefánt hátára. A program részét képezik a szenzációs halált megvető ugrások, az ”Óriás Halálkeréken!” Kecskék, libák, kacsák és Rocky az okos póniló gondoskodnak a gyerekek jókedvéről.

A többszörös Fesztivál Díjnyertes produkció: Scooby és Teddy, vidám interaktív fókashow, melynek a közönség is részese lehet. A cirkuszigazgató, Eötvös Loránd Hortobágyi Károly Díjas artistaművész, a Párizsi és a Budapesti Cirkuszfesztiválok Díjnyertese, legendás zsonglőrprodukcióját adja elő, melyet feleségével közösen mutat be. A világon egyedülálló produkció: egyszerre 9 buzogány lesz a levegőben!

ELŐADÁSOK:

hétköznap: 18.00 órakor szombaton: 15.00 és 18.00 órakor augusztus 16.-án vasárnap: 15.00 és 18.00 órakor augusztus 20.-án csütörtökön: 15.00 - - órakor Augusztus 23. Vasárnap: 15:00 - órakor Augusztus 18.-án szünnap

Jubileumi AKCIÓK!

Premier napon, CSÜTÖRTÖKÖN: a belépő csak 1.500.-Ft a C. Szektorba ( a készlet erejéig ) Hétköznapokon egyet fizet kettőt kap akció a B. Szektorba 4000 Ft/2 fő Hétvégén és ünnepnapokon 500 Ft kedvezmény, minden szektorba, kivétel a VIP páholy. Különböző kedvezmények nem összevonhatók. Az akciók a kupon átadásával érvényesíthetők, egy jegyhez egy kupon használható fel.

Nyereményjáték! Játsszon velünk és nyerjen páros belépőjegyet az Eötvös Cirkusz centenáriumi műsorára! Ossza meg ezt a cikket Facebookon, és a mi bejegyzésünk alá kommentelje, hogy megosztotta. A megosztók között sorsoljuk ki a tiketteket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.