Díjnyertes elefántprodukcióval érkezett Szegedre az Eötvös Cirkusz

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét városunkba érkezett az Eötvös Cirkusz, amely centenáriumi gálaműsorát augusztus 13. és 23. között tekinthetjük meg a rókusi Tesco parkolójában. Játsszon velünk nyereményjegyekért!

A 2019-es Monte-Carlói Cirkuszfesztivál díjnyertes elefántprodukciójában, egyszerre 3 elefánt dübörög a porondon és az Eötvös Cirkuszban először látható négyes szaltó az elefánt hátára. A program részét képezik a szenzációs halált megvető ugrások, az ”Óriás Halálkeréken!” Kecskék, libák, kacsák és Rocky az okos póniló gondoskodnak a gyerekek jókedvéről.

A többszörös Fesztivál Díjnyertes produkció: Scooby és Teddy, vidám interaktív fókashow, melynek a közönség is részese lehet. A cirkuszigazgató, Eötvös Loránd Hortobágyi Károly Díjas artistaművész, a Párizsi és a Budapesti Cirkuszfesztiválok Díjnyertese, legendás zsonglőrprodukcióját adja elő, melyet feleségével közösen mutat be. A világon egyedülálló produkció: egyszerre 9 buzogány lesz a levegőben!

ELŐADÁSOK:

hétköznap: 18.00 órakor

szombaton: 15.00 és 18.00 órakor

augusztus 16.-án vasárnap: 15.00 és 18.00 órakor

augusztus 20.-án csütörtökön: 15.00 – – órakor

Augusztus 23. Vasárnap: 15:00 – órakor

Augusztus 18.-án szünnap

Jubileumi AKCIÓK!

Premier napon, CSÜTÖRTÖKÖN: a belépő csak 1.500.-Ft a C. Szektorba ( a készlet erejéig )

Hétköznapokon egyet fizet kettőt kap akció a B. Szektorba 4000 Ft/2 fő

Hétvégén és ünnepnapokon 500 Ft kedvezmény, minden szektorba, kivétel a VIP páholy.

Különböző kedvezmények nem összevonhatók.

Az akciók a kupon átadásával érvényesíthetők, egy jegyhez egy kupon használható fel.

Nyereményjáték!

Játsszon velünk és nyerjen páros belépőjegyet az Eötvös Cirkusz centenáriumi műsorára! Ossza meg ezt a cikket Facebookon, és a mi bejegyzésünk alá kommentelje, hogy megosztotta. A megosztók között sorsoljuk ki a tiketteket!

Előző sztori

Halálos baleset miatt leállították a Miskolc-ralit

Következő sztori

Megszűnt a lezárás a 47-es főúton