/

Apátfalván és Magyarcsanádon is bringát lopott a szerelmespár

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a férfivel és nővel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint kerékpárokat loptak el Apátfalváról és Magyarcsanádról. A járőrök azonban egy órán belül elfogták őket. Eljárás indult ellenük - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövetők július 7-én délután először Apátfalváról vittek el egy biciklit, amit tulajdonosa lezáratlanul hagyott egy kerékpártárolóban. A 24 éves férfi tekert, 19 éves párja pedig a csomagtartón utazott.

Magyarcsanád felé indultak, ahol a Fő utcán ugyancsak találtak egy letámasztott kétkerekűt, amely nem volt lezárva. A férfi körbenézett, majd amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, átült, így már ketten két kerékpárral haladtak tovább. Nem jutottak messzire, ugyanis az apátfalvi sértett időközben értesítette a rendőrséget. 

A kiérkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként egy órán belül elfogták, és a Makói Rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőket. Gyanúsítotti kihallgatásán a páros részletes beismerő vallomást tett, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a bicikliket lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Előző sztori

Börtönből verte át áldozatait a telefonos csaló

Következő sztori

Generációs konfliktust okozhat a járvány

Legutóbbi hasonló cikkek