Krimi

Apátfalván és Magyarcsanádon is bringát lopott a szerelmespár

Apátfalván és Magyarcsanádon is bringát lopott a szerelmespár

2020. augusztus 24., hétfő
Apátfalván és Magyarcsanádon is bringát lopott a szerelmespár

A feltételezett elkövetők július 7-én délután először Apátfalváról vittek el egy biciklit, amit tulajdonosa lezáratlanul hagyott egy kerékpártárolóban. A 24 éves férfi tekert, 19 éves párja pedig a csomagtartón utazott.

Magyarcsanád felé indultak, ahol a Fő utcán ugyancsak találtak egy letámasztott kétkerekűt, amely nem volt lezárva. A férfi körbenézett, majd amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, átült, így már ketten két kerékpárral haladtak tovább. Nem jutottak messzire, ugyanis az apátfalvi sértett időközben értesítette a rendőrséget.

A kiérkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként egy órán belül elfogták, és a Makói Rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőket. Gyanúsítotti kihallgatásán a páros részletes beismerő vallomást tett, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a bicikliket lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.