Közélet

A polgármester, aki csak a városával nem törődik

A polgármester, aki csak a városával nem törődik

2020. augusztus 13., csütörtök
A polgármester, aki csak a városával nem törődik

Egymásra licitálnak a baloldali politikusok, hogy ki tud radikálisabb lenni. Ebben az abszurd versenyben Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter, aki miniszterelnök-jelölti ambíciókat dédelget, a szűken vett élmezőnybe tartozik - olvasható a Magyar Hírlap összeállításában.

A kormánypárti szavazókat alpári, pökhendi stílusban minősítgető baloldali politikusok mezőnyéből Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester sem hiányozhat, aki júliusban arról beszélt, hogy csak a legszegényebb, a legtanulatlanabb emberek szavaznak a Fideszre. A momentumos, DK-s vagy MSZP-s politikusokkal összevetve legalább nyomdafestéket tűrő kifejezéseket használó városvezető két héttel korábban még határozottan tagadta, hogy valaha is negatívan minősítette volna a jobboldali szavazókat. Nem először szembesülünk azzal, hogy a polgármester gátlástalanul hazudik – kommentálta szavait az őt helyi ügyekben is jól ismerő Cseri Tamás, a hódmezővásárhelyi Fidesz korábbi frakcióvezetője. Szerinte túl azon, hogy már többször is beszűkült, tájékozatlan embereknek minősítette a Fidesz-szavazókat, Márki-Zay nem egyszer hazudozott olyasmiket, hogy a lopás tartja össze a tábort. A városban egyre több a dühös, elégedetlen ember, hiszen nagyon sokan érzik, hogy a közösség egyik felét megvetően lenézi. Mind többen látják, hogy rendszeresen mást tesz, mint amit mond, fejtegette Cseri. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.