Sport

Szeged-Csanád GA: Grumic marad, Kóródi távozik

Szeged-Csanád GA: Grumic marad, Kóródi távozik

2020. július 7., kedd
Szeged-Csanád GA: Grumic marad, Kóródi távozik

Több játékosától is megvált a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Új érkező egyelőre nincs, ugyanakkor néhány kulcsjátékos szerződést hosszabbított.

Korábban megírtuk

, hogy Vankó Imre, Aleksic Branimir, Zvara Dávid és Tóth Máté is távozott a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától, valamint Andorka Péter befejezte profi karrierjét, de utóbbi marad a klub kötelékein belül, csakúgy, mint Szántai Levente. Kedden újabb távozókat jelentett be a klub: Kuti Krisztián, valamint Koszó Balázs már nem tagja a keretnek, akárcsak Kóródi Nándor, akinek kölcsönszerződése lejárt, így visszatért az NB I-től búcsúzó DVSC-hez. Habár új igazolást egyelőre még nem jelentett be a klub, többen is hosszabbítottak. Ódor Máté profi szerződést kapott. Miroslav Grumiccsal és Rózsahegyi Dominikkel szerződést hosszabbított a Tisza-parti klub, ahogyan korábban Germán Tamással is. Orosz Márk Erik visszatér a kölcsönből a Hódmezővásárhelyről. Kapus poszton az U19-es csapatból már a felnőttekkel edz Sági Viktor. Dobos Barna együttese a tervek szerint július 11-én, szombaton 10.30-kor a Kecskemét ellen játszik felkészülési mérkőzést a Szent Gellért Fórum gyakorló pályáján, négy nappal később pedig Szolnokon gyakorolnak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.