Kultúra

Szabadtéri színházzá változik a zsombói sportközpont két hétvégére

Szabadtéri színházzá változik a zsombói sportközpont két hétvégére

2020. július 17., péntek
Szabadtéri színházzá változik a zsombói sportközpont két hétvégére

Hetedik éve várja vendégeit minden nyáron a Zsombói Szabadtéri Színpad. Eddig több mint 10 ezer néző találkozhatott a színházművészet legkülönbözőbb műfajaival.

Koltai Róbert és Vándor Éva főszereplésével, a Salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház előadásában július 24- én mutatják be Zsombón a Lovagis ügy című zenés vígjátékot, majd egy héttel később, augusztus 1-én Egressy Zoltán Portugál című tragikomédiáját két felvonásban a Kassai Thália Színház előadásában. Utóbbi előadásnak különös színt kölcsönöz majd, hogy palóc nyelven kerül a közönség elé a darab.

Hajdú Lajos főszervező, a József Attila Közösségi Ház és Könyvtár igazgatója elmondta, a korábbi helyszínt, a Rózsa Sándor Csárda előtti területet már nem tudják használni, mert újra megnyílt az étterem. A sportközpontban már megkezdték az építkezést, épül az 1500 férőhelyes nézőtér, a színpad, az öltöző és büfésátrak. Jegyeket

itt tud váltani

az előadásokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.