Öt edzőmeccset játszik a MOL-Pick Szeged augusztusban

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn kezdet meg a szeptemberi bajnoki és BL rajtra a felkészülést a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A játékosok előbb állapotfelmérésen vettek részt, majd videózás és edzés szerepelt a programban. Kedden még egy edzése volt a csapatnak az Újszegedi Sportcsarnokban, majd szerdán Szombathelyre mennek edzőtáborozni.

A felkészülési mérkőzéseket is nagyban befolyásolja a koronavírus-járvány, a szakmai stáb és a klub vezetése a biztonságot szem előtt tartva készítette el az augusztusi programot, amiben öt meccs szerepel. A meccsek a jelenlegi állás szerint egytől-egyig zártkapusak lesznek.

Először augusztus 12-én szerdán a Dabas ellen lépnek pályára Bánhidiék, majd három nappal később az Orosháza lesz az ellenfél. Augusztus 21-én és 22-én a horvát Nexe jön Szegedre, majd 28-án a szintén a Bajnokok Ligájára készülő horvát PPD Zágráb ellen zárják a felkészülési meccsek sorát. A bajnokságban szeptember 2-án, Orosházán lépnek pályára először, hazai pályán először a szeptember 5-én a Budakalász ellen játszanak-remélhetőleg szurkolók előtt.

Ami jelenleg biztosnak tűnik: a szurkolók augusztus 16-án, a hagyományos szezonindító PICKniken találkozhatnak először a csapattal.

Előző sztori

Már több mint egymillióan töltötték ki a konzultációs kérdőívet

Következő sztori

Márton Anita készül az olimpiára és reméli, hogy rajthoz is állhat jövőre

Legutóbbi hasonló cikkek