Hírzóna

Horgászeszközöket és csillárt is zsákmányolt a makói tolvaj

Horgászeszközöket és csillárt is zsákmányolt a makói tolvaj

2020. július 12., vasárnap
Horgászeszközöket és csillárt is zsákmányolt a makói tolvaj
A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egyebek mellett horgászeszközöket tulajdonított el Makón. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 41 éves férfi 2020 januárjában mászott be a lakatlan ingatlan udvarára. A házat átkutatta, majd onnan hűtőtáskát, csillárt, horgászorsókat, horgászbotokat és szerszámokat vitt el, csaknem százezer forint értékben. A tulajdonos amint észlelte a lopást, bejelentést tett a Makói Rendőrkapitányságon. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Ellene kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.