Hírzóna

Hét műszaki mentéshez riasztották a megye tűzoltóit

Hét műszaki mentéshez riasztották a megye tűzoltóit

2020. július 1., szerda
Hét műszaki mentéshez riasztották a megye tűzoltóit

Hét műszaki mentéshez riasztották a megyei tűzoltóit június utolsó napján - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Kedden, a reggeli órákban Makón, a Móra Ferenc utcában kettéhasadt egy fa, amely veszélyeztette a forgalmat. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték el. Mindszenten, a Bocskai utcában hasadt le egy nagyméretű faág, amit a hódmezővásárhelyi hivatásos -, és a mindszenti önkéntes tűzoltók közösen távolítottak el. Szegeden, a Béla utcában személygépkocsira dőlt egy fa, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolítottak el. Személyi sérülés nem történt. Csanyteleken, a Damjanich utcában egy kerítésre dőlt nagyméretű fa. A csongrádi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát. Hódmezővásárhelyen, a Bélacigány utcában egy fa kettéhasadt. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók végezték el. Makó közelében, a 4432-es sz. úton tört ketté egy fa, amit a makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolítottak el. Hódmezővásárhelyen, a Szent László utcában hasadt le egy faág, amely veszélyeztette a jármű- forgalmat. A lehasadt faágat a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.