Közélet

Csak a falunap marad el Kiszomboron

Csak a falunap marad el Kiszomboron

2020. július 9., csütörtök
Csak a falunap marad el Kiszomboron

A veszélyhelyzet miatt már nincs elég idő arra, hogy megszervezzék a kiszombori falunapot, így az idén az elmarad - számolt be a Rádió 7.

Szirbik Imre alpolgármester szerint nem csupán az idő rövidsége, de spórolás miatt is így döntöttek a képviselők. Hozzátette: ez azonban nem jelenti azt, hogy programok nélkül maradnának a kiszomboriak, illetve a községbe látogató vendégek. Az alpolgármester kiemelte: a művelődési ház munkatársai folyamatosan készülnek kisebb-nagyobb rendezvénnyel, valamint a Rónay-kúria emeletén kialakított kiállítótermében is várják az érdeklődőket. Meghirdették a legszebb virágoskert pályázatot is a községben, amelyre július 15-ig lehet jelentkezni. Emellett a Rónay-kúria emeletén július 17-én egy fotókiállítás nyílik, amely a természetet mutatja be és egészen augusztus 1-ig látható. Az alpolgármester kifejtette: úgy látja, hogy a veszélyhelyzet elmúltával szép lassan visszatérnek Kiszomborra a turisták is, hiszen számos látnivaló várja őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.