Hírzóna

Autókból lopott többször is egy szegedi tolvaj

Autókból lopott többször is egy szegedi tolvaj

2020. július 31., péntek
Autókból lopott többször is egy szegedi tolvaj

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki az elmúlt időszakban több személyautóból tulajdonított el értékeket a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves férfi április és július között öt személyautóból lopott. A gyanúsított olyan járműveket figyelt ki - általában nagyáruházak parkolójában -, amelyeket tulajdonosa elfelejtett lezárni. Miután meggyőződött arról, hogy senki sem látja, kinyitotta a gépkocsik ajtajait és átkutatta azokat. Egy sértett bevásárlókocsijából pedig pakolás közben vette ki a pénztárcáját. Cselekményei során személyes iratok és mobiltelefonok mellett csaknem félmillió forintot tulajdonított el. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A helybeli férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.