Hírzóna

Autóban hagyott pénztárcát emeltek el Csanádpalotán

Autóban hagyott pénztárcát emeltek el Csanádpalotán

2020. július 11., szombat
Autóban hagyott pénztárcát emeltek el Csanádpalotán
A makói nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 25 éves férfival szemben, aki egy nyitott autóból elvitte a tulajdonos pénztárcáját Csanádpalotán. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi február 27-én délután a városban sétált, amikor felfigyelt egy ingatlan előtt parkoló gépkocsira. Odasétált a járműhöz, kinyitotta az ajtaját, majd eltulajdonította az első ülésen hagyott pénztárcát, a benne lévő személyes iratokkal és csaknem százezer forint készpénzzel együtt. A sértett amint észlelte a lopást, bejelentést tett a 112-es központi segélyhívószámon. A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.