Hírzóna

Vascsővel törte el haragosa bordáját egy férfi Szegeden

Vascsővel törte el haragosa bordáját egy férfi Szegeden

2020. június 12., péntek
Vascsővel törte el haragosa bordáját egy férfi Szegeden

Letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a helybeli férfinak, aki idén június 8-án, a reggeli órákban egy fémrúddal verte hátba haragosát Szegeden egy hipermarket előtt - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi az áruház üvegvisszaváltó-helyiségében szóváltásba keveredett az ott tartózkodó sértettel. A vitát tettlegesség követte, azonban a biztonsági szolgálat munkatársai közbeléptek és a dulakodókat a helyszínről eltávolították. A gyanúsított az üzletből kiérve magához vette egy korlát vascsövét, és azzal úgy megütötte a biciklijén éppen távozni készülő sértettet, hogy annak a bordája is eltörött.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a terhelt letartóztatására.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítvánnyal egyezően, egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Végzése az ellene benyújtott védelmi fellebbezések folytán nem vált véglegessé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.