Valami nagyon nincs rendben a Hétvezér utcában

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elkeserítő, ránézésre lakhatatlan állapotban van az egyik ház, tele szeméttel.

Az elmúlt napokban többször is foglalkoztunk a Hétvezér utcával. Először azért, mert fényes nappal patkányok rohangáltak az utcában, majd egyre többen jelezték, hogy a Hétvezér utca 54. szám alatti ház lehet a rágcsálók elszaporodásának egyik oka. Azóta naponta kapjuk a leveleket a romos, elhanyagolt házról, az ott lakókról.

A házról már januárban is írtunk, akkor az IKV azt közölte, hogy a ház az ő kezelésükben van, a lakóknak fizetési elmaradásuk van, a ház kisebb-nagyobb hibáit alkalomszerűen javítják, ahogy a rágcsálók irtását is. Az udvaron a lakók által felhalmozott szemetet is hiába viszik el, azt szinte azonnal újrahordják. Januárban még válaszolt az házkezelő cég, azonban most a második levelünkre és benne feltett kérdéseinkre sem kaptunk választ.

Fotósunk a helyszínen járt, jól láthatóan a helyzet semmit nem változott az elmúlt fél évben – ránézésre lakhatatlan a ház, ami tele van szeméttel, így nem csoda, hogy azt feltételezik, onnan indulva lephetik el az utcát a patkányok.

 

 

 

 

 

 

Előző sztori

A holokauszt helyi áldozataira emlékeztek Vásárhelyen

Következő sztori

Ismét túl gyors gyorshajtót kaptak el Csongrád-Csanádban