Közélet

Valami nagyon nincs rendben a Hétvezér utcában

Valami nagyon nincs rendben a Hétvezér utcában

2020. június 16., kedd
Valami nagyon nincs rendben a Hétvezér utcában

Elkeserítő, ránézésre lakhatatlan állapotban van az egyik ház, tele szeméttel.

Az elmúlt napokban többször is foglalkoztunk a Hétvezér utcával. Először azért, mert

fényes nappal patkányok rohangáltak az utcában

, majd egyre többen jelezték, hogy a Hétvezér utca 54. szám alatti ház lehet a rágcsálók elszaporodásának egyik oka. Azóta naponta kapjuk a leveleket a romos, elhanyagolt házról, az ott lakókról. A házról már

januárban is írtunk

, akkor az IKV azt közölte, hogy a ház az ő kezelésükben van, a lakóknak fizetési elmaradásuk van, a ház kisebb-nagyobb hibáit alkalomszerűen javítják, ahogy a rágcsálók irtását is. Az udvaron a lakók által felhalmozott szemetet is hiába viszik el, azt szinte azonnal újrahordják. Januárban még válaszolt az házkezelő cég, azonban most a második levelünkre és benne feltett kérdéseinkre sem kaptunk választ. Fotósunk a helyszínen járt, jól láthatóan a helyzet semmit nem változott az elmúlt fél évben - ránézésre lakhatatlan a ház, ami tele van szeméttel, így nem csoda, hogy azt feltételezik, onnan indulva lephetik el az utcát a patkányok.  

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.